2020. március 22., vasárnap

...hogy milyen online könyvtári szolgáltatásokat érhetsz el!

Az Óbudai Egyetem Egyetemi Könyvtár a jelenlegi helyzethez igazodva, a távoktatás ideje alatt megerősített online szolgáltatásokkal áll a hallgatók és az oktatók rendelkezésére.


Folyamatos információt szolgáltat a Könyvtár a távolról elérhető, oktatáshoz, kutatáshoz és tanuláshoz használható forrásokról. Online könyvtári tájékoztatást ad irodalomkereséssel, szakdolgozatírással, TDK felkészüléssel, kutatásmódszertani kérdésekkel és információkereséssel kapcsolatban.


Az Egyetemi Könyvtár fizikailag valóban zárva van, de a folyamatos - a lehetőségeinkhez mérten - igényeket kielégítő szolgáltatással természetesen nem állunk le.

Kövessétek az Egyetemi Könyvtár Facebook oldalát, mert bármilyen új tartalom érhető el távolról, azt elsőként, leggyorsabban ott tudjuk jelezni felétek!

Az Egyetemi Könyvtár Facebook oldalán keresztül, illetve a messengeren 9 és 17 óra között biztosan találsz egy könyvtárost, aki egyből tud válaszolni!


…természetesen ezen időszakon kívül is írjatok, amint lehet valamelyik munkatársunk válaszolni fog!

Az aktuális könyvtári tájékoztató itt olvasható:

Mit találhatsz az Egyetemi Könyvtár "Off-Campus / Távolról elérhető szolgáltatások" aloldalán?

A Könyvtár portálján kialakításra került "Off-Campus - Távolról elérhető szolgáltatások" aloldalon folyamatosan bővülő leírásokkal, tutorialokkal és videókkal támogatjuk a távoli könyvtárhasználatot.

Részletes információkat arról, hogy milyen elérhetőségeken tudjátok elérni az Egyetemi Könyvtár munkatársait...

Folyamatosan bővülő információkat, hogy milyen teljes szövegű adatbázisokat és egyéb online forrásokat tudtok elérni. Az itt bemutatott felületekről teljes szövegű dokumentumokat érhettek el!

Szintén folyamatosan bővülő tájékoztatást kaptok arról, hogy milyen módon tudtok hozzáférni olyan tartalmakhoz, amelyeket egyébként csak az Óbudai Egyetem területén érhettek el. Képernyőképes leírások és videók segítségével mutatjuk be a távoli elérés módját!


Az Egyetemi Könyvtár még zárva tartása alatt is többet tud segíteni, mint gondolnád!
Tegyetek minket próbára!  :)
Keressetek minket a következő online elérhetőségeken!